Betoane de ciment rutiere
Datorita conditiilor atmosferice din tara noastra, a climatului specific acesteia, aplicarea imbracamintii din beton de ciment a dus la rezultate excelente, dovedind in timp fiabilitate si avantaje remarcabile in timp. Fata de imbracamintea bituminoasa aceasta asigura o durata dubla de viata in conditii normale de utilizare(conform normativ AND 554/2002). Importanta caracteristica a betonului de ciment o reprezinta rezistenta mare la uzura fiind un material indeformabil la orice temperatura a mediului ambiant.
 
Borduri prefabricate din beton de ciment
SDM Timisoara, produce si comercializeaza borduri pentru amenajari de drumuri, curti, etc. Calitatea materialelor folosite precum si experienta angajatilor SDM Timisoara, garanteaza calitatea si fiabilitatea crescuta in timp a produselor noastre.  Pentru mai multe detalii tehnice contactati-ne si in cel mai scurt timp va vom sta la dispozitie cu detalii privind calitatea produselor.
Lucrari de constructii, intretinere si reparatii pentru drumuri,
  Lucrari de constructii, intretinere si reparatii pentru drumuri, strazi, platforme, terenuri de sport, cu imbracaminti din mixturi asfaltice, betoane de ciment si pavaje.
 
Mixturi asfaltice executate la cald
SDM Timisoara produce si comercializeaza mixturi asfaltice de cea mai buna calitate: MIXTURI ASFALTICE FABRICATE LA CALD Tipuri de imbracaminti bituminoase cilindrate executate la cald: - mixturi asfaltice cu bitum neparafinos pentru drumuri - mixturi asfaltice cu bitum modificat cu polimeri - mixturi asfaltice stabilizate cu fibre MIXTURI ASFALTICE FABRICATE LA RECE Se utilizeaza pentru lucrari de intretinere pe timp friguros, conform Normativ AND 533, cat si la refacerea rapida a structurii rutiere, in cazul unor interventii ale serviciilor publice in orice sezon.
Mixtura asfaltica stocabila
Mixtura asfaltica sticabila este materialul pentru intretinerea drumurilor pe perioada rece avand un caracter provizoriu. Desi are un pret mai ridicat decat pretul mixturilor se remarca prin usurinta cu care se aplica fiind o solutie rapida de reparatie pe perioadele reci ale anului.
 
Drumuri, trotuare si platforme din beton
Drumuri, trotuare si platforme din beton de ciment sau mixturi asfaltice (inclusiv proiectare) la cele mai inalte standarde de calitate.
Alei si platforme din pavele prefabricate

SDM Timisoara produce si comercializeaza : pavaje (pavele, dale) din beton vibropresat, borduri. Asiguram de asemenea lucrari de montare pentru aceste produse, echipele SDM asigurand un plus de rapiditate si eficienta proiectelor dumneavoastra.

 
Retele de apa si canalizare
SDM Timisoara realizeza retele si bransamente asigurand prin personalul sau respectiv dotarea tehnica implementarea acestora in cei mai scurti timpi.
Linii de tramvai
SDM Timisoara ofera servicii de reabilitare a liniilor de tramvai, respectiv, pentru constructia liniilor de tramvai.
 
 
 
INFORMATII

Baza auto SDM Timisoara


 

mai multe detalii
 
 
Oferta SDM Timisoara

 

SDM Timisoara vinde :

mai multe detalii
 
 
DESPRE NOI     •     PRODUSE     •     TEHNOLOGII     •     IMAGINI     •     INFORMATII     •     CONTACT
 
© 2017 Drumuri Municipale Timisoara.
Toate drepturile asupra site-ului www.sdm-tm.ro apartin S.C. Drumuri Municipale Timisoara S.A. Romania. Reproducerea integrala sau partiala a textelor si ilustratiilor din aceasta pagina a site-ului www.sdm-tm.ro este posibila numai cu acordul in prealabil scris al Drumuri Municipale Timisoara S.A. Romania.